Lämmitysjärjestelmillä saat kodin lämmityksen ja jäähdytyksen kuntoon.

Lämmitysjärjestelmistä löytyy paljon vaihtoehtoja. Huollamme, korjaamme ja asennamme Suomessa käytettäviä lämmitysjärjestelmiä uudisrakennuskohteisiin ja korjausta vaativiin kiinteistöihin.

Lämpöpumput

Lämpöpumppujen saralla asunnon lämmitystarve ratkaisee. Lämpöpumpun valinnassa kannattaa kysyä apua. Maalämpöpumput, ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput ovat tyypillisiä ratkaisuja näinä päivinä. Ilmalämpöpumput ovat yleisin lisälämmitysmuoto silloin, kun taloudessa on suora sähkölämmitys. Ilmalämpöpumpun asennus ja valinta on merkittävin tekijä sen toimivuudelle.

Aurinkoenergia

Aurinkoenergia on uusiutuvaa luonnonvaraa. Lämmitysmuotona aurinkoenergia on mahdollista asentaa kaikkiin kohteisiin ja on useimmiten lisälämmönlähde mm. vapaa-ajanasunnoille.

 
 
Yhteistyössä Sundial Finland Oy:n kanssa!

Öljykattiloiden asennus

Hyvä öljykattila on tuttu ja turvallinen valinta. Nykytekniikan ansiosta kustannustehokkaat öljykattilat antavat tasaista lämpöä huomattavan edullisemmalla hyötysuhteella kuin koskaan ennen. Vanhan öljykattilan tilalle on myös helppo asentaa muita lämmitysjärjestelmiä. Kysy neuvoa, ne ovat ilmaisia!

Pyydä reilu tarjous