Maalämpö on edullista ja uusiutuvaa energiaa!

Maalämpö hyödyntää maahan tai veteen varastoitunutta energiaa, jossa maalämpöjärjestelmä siirtää energian rakennusten käyttöön. Maalämpö on ekologista. Maahan varastoituva energia on uusiutuvaa ja maalämpö sopii kaikkiin kiinteistöihin.

Maalämpötekniikka

Maalämpö otetaan talteen kallioon poratusta lämpökaivosta. Maalämpöä voidaan kerätä myös maan alle asennetulla maapiirillä. Keruuputkisto voidaan asentaa tarvittaessa vesistöihinkin.

Maalämpöpumppu siirtää lämpöä kiinteistön käyttöön. Keruuputkistossa kiertää jäätymätön neste joka toimii ympäri vuoden.

Maalämpöjärjestelmän suunnitteluun ja kustannusten laskentaan kannattaa uhrata aikaa.

Maalämpöä uudisrakennuksiin

Maalämpö on hyvä valinta ennen kaikkea uudisrakennuskohteisiin. Maalämpö on edullista käytössä mutta oikea mitoitus ja asennus näyttelee suurta osaa sen toimivuudessa.

Öljykattilan vaihto maalämpöpumppuun.

Öljykattilan käyttöikä on pitkä. Vuosikymmeniä palvellut öljykattila on jossakin vaiheessa tullut tiensä päähän. Vaihto maalämpöpumppuun on harkinnan arvoinen asia. Vaihtamalla paranee, ja tässä tapauksessa vaihtaminen on helppoa koska sinulla jo on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Vesikiertoiset patterit ja vesikiertoinen lattialämmitys on helppo liittää uuteen maalämpöpumppuun.

Maalämpöpumppu on varma valinta, pitkäikäinen ja maksaa itsensä takaisin.

Pyydä reilu tarjous